Bedste Gamer Headset 2017

Bedste Gamer Headset 2017

Der findes ekstremt mange forskellige headset derude, og oftest er det en smagssag hvad man bedst kan lide. Har man altid haft steelseries er man mere tilbøjelig til at vælge dem. Jeg er ikke nogen ekspert når det kommer til headset og lyd, på nogen måde men, jeg går meget op i at det ikke er det forkerte jeg køber, og har jeg lavet fejlen og købt noget forkert så får jeg det returneret igen.

Jeg fandt ud af at man ude i Elgiganten havde 14 dages fuld returret, det har man sikkert også andre stedet men, jeg troede faktisk ikke at man måtte pakke produktet ud og prøve det, var man ikke tilfreds så kunne man bare bytte det. Jeg har en kammerat der arbejder derude så jeg tænkte, det er da det jeg gør. Jeg havde lavet ekstremt meget research hjemmefra, og havde besluttet mig for at min maks pris lå på 500,-.

Det første jeg undersøgte og fik fat på var et Razer Kraken 7.1 Chroma.

Specifikationer:
– 40 mm Neodymium drivere
– 20 Hz-20 kHz respons i hovedtelefoner
– 112 dB følsomhed i hovedtelefoner
– 30 mW output
– 100 Hz-12 kHz mikrofonrespons
– 40 dB +/- 4dB mikrofonfølsomhed
– 63 dB signal-til-lyd forhold
– Foldbare ørekapsler

Forbindelse:
– USB port (guldpladeforbinder, 2 m kabel)

Kompatibilitet: PC, Mac, PlayStation 4 (begrænset Chroma funktioner)

Systemkrav:
– Windows 8/7/Vista eller Mac OS X 10.7-10.9
– Internetforbindelse og 100 MB plads til drevinstallering

Jeg tænkte, det kan da ikke gå helt galt, slet ikke når at de var sat 300,- ned! Haps haps sagde det og hjem det gik. Jeg satte dem til og efter 10 minutter tog jeg dem af igen for at gå ud og bytte dem. De har et ovalt design, altså et der er helt rundt. Hele mit øre kunne ikke være inde i selve hullet og det gjorde at de blev ekstremt irriterende at have på. Har man vænnet sig til at hele øret er inde i koppen kan det godt være ekstremt svært at vænne sig af med igen. Dette blev skiftet udelukkende pga. pasformen og intet andet, derfor blev dette ikke i min option, det bedste gamer headset.

Hmm… hvad gjorde jeg så nu?

Jeg tænkte det var på tide at teste HyperX Cloud Core.

Andre features:
– 53 mm drivere
– Aftagelig mikrofon
– 3,5 mm jackstik
– 1 meter fixed kabel + 2 meter forlængerkabel

Headset specifikationer:
– 15 Hz-25 kHz responsfrekvens i hovedtelefonerne
– 98 dB lydtrykniveaul
– 60 Ohm impedans i hovedtelefonerne
– 100 Hz-12 kHz responsfrekvens i mikrofonen
– -39 dB sensitivitet i mikrofonen
– 2200 Ohm impedans i mikrofonen

HyperX Cloud Core er den skrabede version af HyperX Cloud serien. Der er blot et 3.5 mm minijack kabel som man kender det fra telefonheadset, og du kan hverken skrue op eller mute for dig selv på headsettet eller ledningen nogle steder. Det var et stort minus. Jovist jeg kunne have givet lidt mere og fået HyperX Cloud 2 som jo har alle de har funktioner såvel som usb tilslutning. HyperX Cloud 2 er ekstremt anmelderrost og har været det længe for deres gode lyd. Hjem det gik igen. Jeg fik det prøvet og straks da jeg hoppede på teamspeak og discord fik jeg af vide at mikrofonen var simpelthen elendig. Jeg skulle have den til 20db boost og det gjorde at den opfangede alt for meget baggrundsstøj. Min stemmer blev helt forvrænget og vi prøvede alt mht indstillinger. Efter google søgninger var jeg absolut ikke den eneste med mikrofon problemer med HyperX Cloud serien. Nu går jeg også meget op i hvordan det er at have på, og det virkede som om at min øretop ramte selve det stof der sidder inde i headsettet og det irriterede mig også grænseløst. Derfor blev det heller ikke Cloud serien der blev det bedste gamer headset.

Nå ud og bytte den igen…

Hvad pokker gjorde jeg så nu?

Jeg besluttede mig for at jeg ville hæve mit budget, jeg kunne ikke få et headset der passede alle mine krav for under 500,- så nu var mit maks beløb 1.000,-.

Det skal siges at det headset jeg havde i forvejen var et

Logitech G930

Specifikationer:

– Forbindelse: Trådløs 2.4 Ghz
– Tilslutning: USB, trådløs
– Driverstørrelse: 40mm
– Surround Sound: 7.1
– Frekvensinterval: 20 – 20.000 hz
– Fjernbetjening med volume-kontrol
– Batteritid: Op til 10 timer
– Genopladeligt batteri

 

Jeg har faktisk været ret så glad for det headset, det var et trådløs headset og jeg synes egentlig at det meste spillede ved det headset. Grunden til at jeg skulle have nyt var at det headset har det med at gå i stykker, om det er plastikken den knækker, batteriet det går kaput eller lignende, men har flere makkere hvor at det er gået i stykker efter noget tid, og det gjorde mit selvfølgelig også. Det var grunden til at jeg ikke blot skulle have en genganger og finde et nyt da dette ikke mere kan måle sig som det bedste gamer headset.

G930 kunne man ikke købe så mange steder mere da det er en udgået model men, man kunne købe G933, eller G633 som ikke var trådløs. Det havde dog ikke fået de bedste reviews alle steder. Nogle steder fik de ekstremt gode andre steder var de slet ikke nævn.

Hvad er det bedste gamer headset så?

Hvem går med prisen som bedste gamer headset 2017 for mit synspunkt af?

Jeg gik ind på 5 forskellige sites som anmelder headset, og mange var vidt forskellige. Dog var der en ting de alle havde tilfælles. Et headset var at finde på samtlige lister et eller andet sted. Steelseries Arctis serien. Jeg har haft de gamle Steelseries Siberia V2 tilbage i tiden, og om end mikrofonen var skrald var pasformen ekstremt behageligt husker jeg. Jeg har det stadig til at ligge i skuffen faktisk. Nu var det blevet lavet om på det med mikrofonen og de havde fået ekstremt ros for deres mikrofon. Jeg undersøgte de 3 forskellige modeller Arctis 3, Arctis 5 og Arctis 7. 5’eren og 7’eren var de 2 highend modeller, forskellen på de to var udelukkende at den ene var trådløs. Jeg har ikke et behov for at trådløs headset så kabel passede mig fint. Jeg fik bestilt dette headset og jeg blev overrasket. Jøsses som det sad godt på mit relativt store hoved! Pasformen var helt perfekt, og den måde man indstiller størrelse på, er ved hjælp af en rem inde under selve det øverste af headsettet. Jeg fik installeret deres software til headsettet med det samme og legede lidt med nogle tweaks i equalizeren. Det kan være en jungle, og jeg fik mig googlet til hvilke settings passer bedst til hvad, og du kan gemme dine settings flere steder så du blot kan klikke for at indlæse andre settings. Jeg hoppede på discord og teamspeak og roserne fløj om sig. Min stemmer var ekstremt naturtro og jeg gik klar igennem uden ret noget baggrundsstøj der irriterede.

Arctis 5

Jeg fik det testet i spil, og før troede jeg at jeg kunne høre skridt i CS og PUBG men, det fandt jeg ud af nu at det kunne jeg egentlig ikke, jeg kunne høre 180 grader retninger, NU KUNNE JEG NEMLIG!

Jeg har kun roser indtil videre at sige om dette headset. Bliver man træt af de pads der følger med kan man får lidt over 100,- blot købe nogle andre i læder, stof og et materiale de har udviklet til folk der sveder meget. Der er også en feature som jeg er rigtig glad for. Jeg har tidligere haft Turtle Beach, og det med at man kan justere for chat/spil lyd hver for sig var noget jeg havde savnet. Det havde jeg igen! Altså den fungerer som 2 lydudgange hvor at du sætter chat til kommunikation /skype/TS/Discord osv og game til standardenhed for alle andre lyde. Så kan du justere dem hver for sig og skrue op for det ene og ned for det andet <3

Specifikationer:

Type: Over-ear, lukket
Drivere: 40 mm
Frekvensområde: 20 – 22.000 Hz
Følsomhed: 98 dB
Impedans: 32 ohm
Antal kanaler: 7.1 (DTS Headphone: X)
Tilslutning: USB-adpter (medfølger)
Lys: RGB
Vægt: 281 gram

Konklusionen er at jeg nu sidder med Steelseries Arctis 5 og er glad! Det kan anbefales på det kraftigste hvis man er på udkig efter et nyt headset, og flere makkere overvejer også nu at skifte til dette headset efter at have oplevet det på første hånd. Det er ikke fordi at jeg går efter et bestemt mærke, PT. sidder jeg med et Logitech tastetur, Razer mus og nu Steelseries headset.